ØNSKER DU Å STUMPE RØYKEN?

Vi i Nettdamp.no har tidligere vært røykere og for oss har løsningen ligget nettopp i e-sigaretter.

Det å slutte å røyke er en vanskelig og krevende prosess. E-sigaretter imitererer måten man innhalerer sigarettrøyk og er dermed det vi mener den mest effektive måten for å kunne legge fra seg tobakksrøyk for godt.

Hva er E-sigaretter?

E-sigarett er et vidt begrep, men i all hovedsak er alle e-sigaretter bygget opp på samme måte: Et apparat drevet på batteri som ved hjelp av en coil (fordamperhode) omdanner ejuicen som man har i en tank koblet til apparatet til damp som innhaleres. 

Hva er Ejuice?

Ejuice er væsken som fordampes inne i tanken og innhaleres. Alle ejuice er bygget opp av Vegetabisk Glysering (VG) og Propylenglycol (PG). I tillegg er det ofte tilført aromaer som lager selve smaken. Ejuice selges ofte i shortfillflasker. Dette vil si at man har plass i flasken til å fylle opp med ønsket base (enten vg eller pg) som ofte er tilsatt nikotin. Om du damper nikotinfritt er det allikevel slik at du bør fylle opp med nikotinfri base for å oppnå korrekt smak på ejuicen.

Nikotin?

Temaet nikotin er rett og slett så ofte spurt at vi har laget en helt egen informasjonside omkring temaet. Denne finner du her.

Ønsker du mer informasjon eller veiledning omkring e-sigaretter, røykeslutt og prosessen du nå vurderer å gå igang med?
Ta kontakt med oss på telefon, chat eller epost.