Nikotin

Nikotin


Vi får ofte spørsmålet om vi kan tilsette nikotin i ejuicen hos oss.
Norsk lovverk tillater ikke en slik tilsetning og det regnes som ett direkte brudd på norsk lovverk å gjøre dette. 
Derfor selger vi kun nikotinfri ejuice hos oss i Nettdamp. 

Hvordan skal kundene våre da få nikotin i ejuicen sin? 

Lovverket tillater privat import av nikotinbase. Man KAN bli forespurt legeerklæring på at man bruker damping som hjelpemiddel for røykeslutt - dette får du hos legen din ved forespørsel. Dermed må våre kunder bestille nikotinbase fra utlandet og tilsette dette i ejuicen på egen hånd. 

Hvor bestiller kundene våre nikotin? 

Det finnes mange tilbydere av nikotinbase. Den kjappeste leverandøren akkurat nå for tiden er Ismokeking.se og du kan skaffe det via denne linken: 
https://ismokeking.se/product-category/diy-2/nicotine/

PS: Viktig å holde seg under 350kr grensen. Her bruker tollvesenet produktpris + fraktpris, så her er det viktig å sørge for at den totale summen er under 350kr. Hvis ikke blir man tollbelagt og dette kan fort koste en del ekstra. (Fra 2020 så fjernes 350kr grensen og alt blir objekt for fortolling). 
Du kan kun bestille 3mnd forbruk. Dette tilsvarer ca 10000mg Altså 100ml med 100mg styrke. I en 100ml 100mg er nikotinstyrken 100mg pr 1ml.
Det er forbudt å bestille nikotinbase / nikotinholdig ejuice fra andre land enn EU og EØS land. Import av nikotin fra feks USA vil bli bøtelagt. 

Hvilken nikotinbase?

Vi anbefaler å handle 100mg/ml nikotinbase - da dette gir best valuta for pengene og samtidig sørger for at du trenger å tilsette minst mulig base i din ejuice. På denne måten opprettholder du mest mulig smak i ejuicen. 
Denne finner du her: https://ismokeking.se/shop/diy-2/nicotine-100mgml/

Tilsetning av nikotinbase i din ejuice

Når du skal tilsette nikotinbase i din ejuice er det viktig at du har noen ting tilgjengelig: 

  • Nitrilhansker (sorte hansker)
  • Små sprøyter (1ml/3ml/5ml) 
  • Tørkepapir
  • Noe å vaske med tilfelle søl
  • Vernebriller anbefales 

For å hjelpe deg med utregning av hvor mye nikotinbase du skal tilsette for å oppnå ønsket nikotinstyrke på ejuicen din bruker du denne kalkulatoren: 
https://liquidnicotinewholesalers.com/nicotine-shot-calculator?fbclid=IwAR2TvWIkRU7GtSBfap60yhmnurzLoDoC_wLkQ13ks85pfzkgWHjv0KR3jMU

Du kan også bruke denne tabellen om du har 100mg/ml nikotinbase: 
nikotinskjema

Etter tilsetning av nikotin er det viktig å riste flasken godt og la nikotinen modne seg inn i ejuicen ca 1 uke etter tilsetning. 

Advarsel!

Nikotin er farlig i store mengder og vi oppfordrer til å behandle dette med respekt og forsiktighet!
Oppbevares utilgjengelig for barn og dyr!Vi er her for å hjelpe og er det noen utfordringer omkring blanding av nikotin eller øvrige spørsmål innen dette temaet er vi tilgjengelig på mail, facebook og telefon. Ikke nøl med å ta kontakt!