Om Oss

Nettdamp.no ble startet i 2018, men vi som jobber med butikken har lang erfaring med bruk av esigaretter. Vår visjon er å bli ledende og foretrukket leverandør av fullsortiment esigaretter med tilbehør. Vår hovedgruppe av kunder vil være blant nybegynnere og semierfarne/erfarne brukere. Dette gjør at sortimentet vårt varierer fra enkle startsett til mer avanserte startsett. Alt av tilbehør for utbytting av komponenter og vedlikehold vil selvfølgelig være i vårt sortiment til enhver tid for de startsettene og modsene vi tilbyr. Når det gjelder ejuice ønsker vi å tilby ett bredt sortiment med både nye og kjente merker fra det norske markedet. 

Vi etterstreber å kunne tilby det våre kunder ønsker av sortiment. Dette gjelder både ejuice og mods. Høy kvalitet er viktig for oss og vi er nøye med å produktteste hele varesortimentet vårt. Når det gjelder ønsker av produkter du som kunde ønsker inn i vårt sortiment er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail på post@nettdamp.no, så gjør vi det vi klarer for å møte dine ønsker. 

Nettdamp er tiltenkt å forbli en ren nettbasert butikk. Våre varer sendes direkte fra vårt lager. Dette fører til at du som kunde ikke får noe ekstra merverdiavgift eller tollgebyrer i tillegg til våre priser i nettbutikken. Vi etterstreber en så hurtig levering som mulig og justerer sortimentet etter tilgjengelighet for hurtig levering. 

Røykeslutt er noe vi fokuserer på, da vi personlig har erfart dampens virkning ifht en suksessfull røykeslutt. Vi ser også på at overgangen fra ordinære sigaretter til e-sigaretter fører til en mindre helserisiko for den enkelte brukeren og gleder oss over å se at flere og flere røykere går over til damp. Folk som får til en vellykket røykeslutt ved hjelp av damp er gjerne folk som har prøvd "alt" for å få til røykeslutt tidligere, men uansett hva slags røykesluttprodukter de har satt sin lit til har de ikke fått det til. En slik utvikling ønsker vi å være en del av og synes det er både gøy, motiverende og givende å kunne bidra til at våre kunder får en bedre og sunnere hverdag.

Forskere hevder at E-sigaretter er 95% mindre helseskadelig enn vanlige sigaretter, og "passiv damping" blir ansett for å være minst 99% mindre skadelig enn passiv røyking. Dette begrunnes med at det blant annet ikke foregår noen forbrenning i en e-sigarett, men kun væske som blir varmet opp. 

Det er 18-års grense på all kjøp av våre produkter. Dette står også tydelig i våre kjøpsbetingelser.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos oss i Nettdamp.no