Joyetech CuAIO D22

- 1500mAh innebygd batteri

- 3,5ml E-juice kapasitet

- Bruker Joyetech sine ProC BF Coiler (1.0ohm oh 1.5ohm)

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Er du ute etter en enkel og liten, men effektiv e-sigarett kan du glede deg over denne store, men lille nyheten: Joyetech CuAIO D22.

Joyetech CuAIO D22 er en all-in-one e-sigarett, som vil si at hele sigaretten er bygget i ett, og ikke har noen avtagbar fordamper.

Joyetech CuAIO D22 er svært velbygget og føles veldig solid. Som bildene viser har den flott design, og projiserer alene at e-sigaretter har kommet noen skritt videre i utviklingen på kort tid.

Størrelsen tatt i betraktning er Joyetech CuAIO D22 ultraportabel med sine 93 mm og drøye 90 gram, og det er ikke mindre enn imponerende at Joyetech har klart å få plass til en batterikapasitet på 1500 mAh, som burde holde til en arbeidsdag og vel så det.

Tanken har en kapasitet på 3,5 ml, og kommer med et helt nytt smart barnesikkert design, hvor man må stille toppen i riktig posisjon før man skyver lokket bakover og enkelt vipper det opp for å fylle e-juice fra toppen. CuAIO D22 finnes også i en versjon med 2 ml kapasitet som følger de nye TPD-reglene som heldigvis ikke gjelder i Norge. Joyetech har løst dette ved å installere større fordamperhoder (ProC BFL) som fortrenger 1,5 ml mer av plassen i tanken, så unngå å kjøpe disse når du skal ha nye fordamperhoder.

Joyetech CuAIO D22 kommer uten justérbar effekt, og oppleves annerledes når man justerer luftinntaket. Skulle den bli for intens er fordamperhoder med mer motstand som automatisk senker effekten like rundt hjørnet. Det kommer sågar en variant på 0.5 ohm som vil gjøre at man vil kunne få mer damp av den enn med de originale fordamperhodene på 0,6 ohm som følger med i pakken. Så er det også mulig å bruke Joyetech ProC BF 1,0 ohm og også Joyetech ProC BF 1,5 ohm. CuAIO bruker ProC BF fordamperhoder. CuAIO D22 er ment for munninhalering, som på en vanlig tobakksigarett, men åpner man lufttilførselen egner den seg også godt for å trekke rett ned i lungene, ettersom den kan produsere godt med damp.

Ekstra munnstykke i akryl følger med i pakken. Dette har 510-feste, som er den vanligste standarden, så det er lett å finne et nytt om man skulle ønske dét. Ekstra glass er også inkludert i tilfelle man skulle være uheldig og knuse dette.

Er du ute etter en mer lommevennlig e-sigarett som har de samme egenskapene skal du lete godt. Joyetech CuAIO D22 er en super-velbygget, ultraportabel og ikke minst brukervennlig e-sigarett.


Egenskaper Joyetech CuAIO D22:

Størrelse: 93x22 mm
Vekt: 92.5 gram
Batterikapasitet: 1500 mAh
Kapasitet: 3.5 ml
Justérbart luftinntak
Toppfylling
Dobbel kretsbeskyttelse som hindrer overlading, for høy strøm og over-utlading

 

Inkludert i pakken:

Joyetech CuAIO 22 e-sigarett
2 stk ProC BF 0.6 ohm fordamperhode (1 installert)
Ekstra 510-munnstykke
Ekstra glass
MikroUSB-kabel for lading i USB
Brukermanual
Pakninger

Mer informasjon
Merker Joyetech
Write Your Own Review
Du anmelder:Joyetech CuAIO D22