Geekvape Aegis Legend 200w Mod

Geekvape
Fra kr 454,35 Regular Price kr 699,00
In stock
SKU
300731
-35%

- 5-200W

- 2 x 18650 batterier

- Sjokk, støvtett og vannavstøtende

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Aegis Legend 200W er så langt den mest hardføre e-sigarett moden fra GeekVape. Den har en meget omfattende konstruksjon hvor alle finesser har som mål å gjøre den så støt- og vannsikker som mulig. Den har en IP67 (international protection marking) gradering, noe som innebærer at den skal tåle å ligge 30 minutter i 1 meter dypt vann i tillegg til et fall fra 1 meter samt støvtett. Alle åpninger er tettet med pakninger og forseglinger og konstruksjonen består av rustfritt stål, silikon, lær, støpt aluminium, zinc legering og høykarbonstål.

Støv, støv- og vanntett
Unikt design
Høy effekt


Den har et AS Chipsett som kan levere opptil 200 watt effekt i tillegg til muligheter for temperaturstyring, og det hele vises i et oversiktlig fargedisplay med praktiske menyer. Unike detaljer som grepet i lær med en kraftig søm skiller den fra andre e-sigaretter samt at det ytre er dekket med myk silikon bidrarer det til at den ligger godt i hånden. Dette er en løs e-sigarett mod uten tank som bruker 2 stk. 18650 batterier på over 25A (medfølger ikke, vi anbefaler Molicel 18650). Batteriene kan lades når de står i enheten via en medfølgende micro-usb ledning, men for å ikke slite ut forseglingen til dekselet over pluggen anbefaler vi å bruke en ekstern lader som blant annet modellene fra Nitecore. Den har også muligheter for firmware oppgradering via USB.

Selv om denne er designet for å være vanntett, støv- og støtsikker så anbefaler vi ikke å teste ut dette for å se hvor mye misbruk den tåler, garantien dekker ikke støt, støv- og fuktskader.

Mer informasjon
Merker Geekvape
Write Your Own Review
Du anmelder:Geekvape Aegis Legend 200w Mod