Coiler

VAPE COILS FOR DIN E-SIGARETT - STORT UTVALG
Vape coils er en forbruksvare og vi selger coiler til alle e-sigaretter vi selger. Vi selger også coils som passer til RDA / RTA, perfekt for deg som liker DIY-konseptet og liker å lage dine egne coiler.

Å bruke e-sigaretter skal være billig og på Nettdamp.no finner du de laveste prisene på alle e-sigarettprodukter. Spesielt coils for e-sigaretter prøver vi å holde prisene nede på slik at du som kunde skal føle at du får en god opplevelse med lave priser og lynraske leveranser.

Hvis du er nybegynner og ikke vet hvilke coiler som passer for hva er vi her for å hjelpe deg! Du kan sende oss en e -post eller kontakte oss via Facebook, så svarer vi på spørsmålene dine!

HVA ER EN COIL?
En coil er enheten som fordamper e-væsken og er installert i væskebeholderen / tanken. Coilen mottar strøm fra mod (batteri) og fordamper e-væsken. Husk at du alltid bør fukte bomullen i coilen, som også ofte kalles for fordamperen, før du bruker e-sigaretten. Vi anbefaler på det sterkeste at du fukter bomullen og lar fordamperen absorbere e-væsken i minst 10 minutter for den beste opplevelsen og ved å gjøre det minimerer du risikoen for å brenne produktet som resulterer i en ubehagelig brent smak.

En coil spiller en nøkkelrolle i hvordan e-sigaretten fungerer og du må ha en coil for å kunne bruke din e-sigarett.

HVILKE TYPER COILS KAN JEG VELGE MELLOM?
I vårt utvalg av e sigg fordampere får du muligheten til å velge mellom coils som har forskjellige egenskaper. For eksempel coils som har et høyt ohmsk tall som gir en følelse av å røyke tobakk sigaretter. Disse fordamperne er merket med MTL (munn til lunge) .

Deretter kan du også velge fordamper som er designet for å skape store skyer og en rik smakfordeling. Disse fordamperene er merket med DTL (direkte til lunge). Disse typer har vanligvis et ohmsk tall under 1,0 og kan gjenkjennes med navnet Sub-ohm.

Det finnes forskjellige e-sigaretter som er såkalte hybrider. Dette betyr at du både kan bruke e-sigaretten som en MTL eller DTL e-sigarett.

I produktinformasjonen finner du informasjon om hvilke watt og egenskaper fordamperen har. Det er viktig å alltid lese hvor mye strøm en coil kan håndtere slik at fordamperen ikke brenner og gir en dårlig dampopplevelse.

Produkter 1-48 av 341

Set Descending Direction
Page
per page