Batterier

BATTERIER TIL E-SIGARETTER
Her finner du dampmarkedets mest populære dampbatterier til lave priser. Batteriene er laget av høy kvalitet og hvis du bestiller i dag pakker vi og sender bestillingen din i dag. Vanligvis tar det 1-5 dager før bestillingen din kommer til deg.

HVILKE BATTERITYPER KAN JEG VELGE MELLOM?
I vårt sortiment kan du velge mellom de vanligste batteritypene på markedet, som er 18650 og 21700. Disse batteriene er tilpasset elektroniske sigaretter og vi anbefaler alltid at du lader batteriene i en ekstern lader.

HVILKET BATTERI SKAL JEG VELGE FOR E-SIGARETTEN MIN?
Noen av de elektroniske sigarettene som vi markedsfører krever et eksternt batteri. Det er også e-sigaretter som allerede har et innebygd batteri og da er det ikke nødvendig med et eksternt dampbatteri.

I produktinformasjonen på våre e-sigaretter informerer vi deg om hvilken type batteri e-sigaretten krever. Det er ikke mulig å sette inn et for stort batteri i en e-sigarett som krever et mindre batteri.

BATTERISIKKERHET
Når du har skaffet deg batterier til dampen er det viktig at du oppbevarer og tar vare på batteriene dine på en trygg måte. Hvis du skal lade batteriene anbefaler vi alltid å lade dem via en ekstern batterilader og alltid være tilstede når batteriene lades.

Når du bestiller batterier fra Nettdamp.no sender vi alltid batteriene i en plastboks for å sikre at batteriet sendes til deg i trygg oppbevaring. Du kan også bruke denne boksen til å lagre batteriene når du ikke bruker batteriene.

Hold alltid øye med batteriene og sjekk plasten før du bruker batteriene. Hvis plasten er ødelagt - ikke bruk batteriet!

21 Produkter

Set Descending Direction
per page